Terenuri si Sisteme Saxon Fiberesin

wsfSaxon-Fiberesin a construit si instalat peste 1.500 de terenuri de squash. Avantajele esentiale: garantia pe termen lung, usurinta in intretinere, costurile reduse de operare si relocarea.

Componentele esentiale ale Saxon Sports Systems respectiv panourile Faberesin si pardoselile Junckers sunt aprobate de WSF (World Squash Federation).

Acest sistem este unul perfect, format din pereti, pardoseala, elemente din sticla, realizate si instalate cu manopera de inalta precizie avand ca rezultat un teren de calitate.

– Terenurile Saxon-Fiberesin folosesc panouri Fiberesin laminate la inalta presiune, parchet din lemn masiv produs de liderul mondial Junckers, cu o grosime de 22mm montat pe un sistem special de sustinere si sticla securizata de 12 mm montata pe o structura invizibila din otel – aluminiu.

– Terenul este de sine statator, nu are nicio legatura cu structura cladirii iar sistemul nostru de constructie asigura un teren care nu transmite vibratii in structura cladirii.

– Terenurile pot fi construite in cladiri noi sau vechi, la orice etaj al cladirii, daca spatiul interior permite acest lucru.

– Toate componentele sunt conform standardelor in vigoare si sunt livrate gata pentru asamblare.

– Instalarea unui singur teren este realizata de catre o echipa de instalatori profesionisti, special creata si instruita de catre Saxon Romania, instalarea dureaza aproximativ 7 zile.
Terenul este gata de utilizare imediat după instalare.

Principalele avantaje ale terenurilor construite in sistem Saxon Fiberesin:
– garantia pe termen lung;
– pot fi relocate cu usurinta;
– cea mai buna calitate a componentelor pentru terenurile de squash;
– cele mai noi tehnologii de productie si instalare a sistemelor;
– usurinta in intretinere si costuri reduse de operare

Afla cum se intretin terenurile profesionale de squash